een aantal van

Onze Projecten

DVDW advocaten

IT Factor heeft voor DVDW Advocaten een management dashboard gebouwd in Power BI waardoor DVDW real-time inzicht heeft in de performance van het kantoor en de financiële positie: 

“IT Factor heeft recent zeer succesvol een Business Intelligence project voor ons geïmplementeerd. Onze management-rapportages worden nu (ook) visueel weergegeven in interactieve dashboards en – nog belangrijker- zijn continue up-to-date. Dit levert onze financiële administratie grote tijdswinst op en het bestuur heeft op dag basis de beschikking over alle gegevens waarmee de bedrijfsvoering van ons kantoor nog sneller en efficiënter verder kan worden geoptimaliseerd. De samenwerking met de jonge medewerkers van IT Factor is vanaf het eerste moment buitengewoon plezierig verlopen.  Over het geheel genomen een top project met (en door) een hele leuke innovatieve partner die heel goed begrijpt welke gegevens belangrijk zijn om succesvol sturing te kunnen geven aan een groot tot middelgroot advocatenkantoor!”

Voor NewGround Law hebben we een intranet op SharePoint gebouwd en geven we meer inzicht in de financiële cijfers door het gebruik van overzichtelijke dashboards in Power BI: 

“De samenwerking met Tjeu en Remco van IT Factor is erg fijn. Zij hadden goede ideeën voor onze intranetpagina en hebben onze input uitstekend verwerkt. Door hen is dit nu al een succes bij ons. Ook de samenwerking met betrekking tot het BI-dashboard verloopt soepel. Wij zijn erg tevreden.”

“IT-factor heeft voor ons een intranet gebouwd wat volledig naar onze voorkeuren kon worden ingericht én zeer goed beheerbaar is door de organisatie. De samenwerking met Tjeu en Remco was erg prettig en verliep soepel. Beiden zijn in staat om goed te adviseren, communiceren en hebben overduidelijk kennis van zaken. Daarbij kenden (of onderzochten) zij de uitdagingen van onze organisatie en namen dit mee in het project.”

Say no more…

TeekensKarstens is al jaren een begrip in de Nederlandse advocatuur. Met vestigingen in Leiden, Alphen aan de Rijn en Amsterdam bedient TK zowel Nederlandse als internationale partijen. 

Bij TK zijn we met een projectgroep aan de slag gegaan om binnen een korte tijd een volwaardig intranet neer te zetten, en met succes! 29 april zijn we live gegaan tijdens een launch party. 

Stek Advocaten is in de laatste jaren uitgegroeid tot een internationaal erkende specialist op het gebied van ondernemings- en financieel recht, litigation & gereguleerde markten. 

IT Factor heeft voor Stek Advocaten een intranet gebouwd door twee weken lang intensief op (het prachtige) kantoor te werken aan een ‘geheim IT project’. Het resultaat? Een verrassing voor de kantoorgenoten en erg veel leuke reacties! Lees hieronder meer in onze blogpost.

act Fort Advocaten  is een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. IT Factor heeft voor act Fort Advocaten een adviesrapport geschreven over digitale transformatie/innovatie.

De onderwerpen die aan bod kwamen tijdens het adviesrapport worden tot de dag van vandaag met veel plezier uitgevoerd.

SWDV Advocaten is een full service advocatenkantoor waar bedrijven, ondernemers en overheden op kunnen bouwen. SWDV is actief binnen verschillende sectoren en rechtsgebieden zoals arbeids-, insolventie- en vastgoedrecht.

IT Factor heeft voor SWDV Advocaten een Intranet gebouwd op SharePoint en een dashboard met management informatie op Power BI. Het dashboard is interactief en er kunnen veel extra inzichten worden verkregen door middel van intuïtieve filters. Het management beschikt hiermee altijd over de juiste data om zo data gedreven beslissingen te maken.

Boontje Advocaten & Mediators bestaat sinds 1 december 20 jaar! 🎉 Mooie timing dus voor een goed werkend intranet van IT FactorVoortaan worden kantoorgerelateerd nieuws, evenementen en documenten op het Boontjes NET gedeeld en op deze manier wordt de e-mailtraffic flink verlaagd.  


Omdat SharePoint al in gebruik was in combinatie met het DMS4legal van Epona verliep de adoptie erg soepel.

Het advocatenkantoor RESOR is gespecialiseerd in insolventie en bedrijven die verkeren in financiële stress. De prettige samenwerking met zowel de partners als advocaten heeft het ontstaan van IT Factor doen realiseren. 

Bij RESOR geven wij advies omtrent ontwikkelingen op de legal tech markt, het overstappen naar een nieuw praktijkmanagementsysteem, thuiswerken, interne en externe communicatie, E-signing, sjablonen, vergelijkingssoftware  en het maken van een intranet.

Cleber is een vooruitstrevend advocatenkantoor dat internationaal gerichte bedrijven adviseert in allerhande M&A transacties en (aandeelhouders)geschillen.

Cleber was op zoek naar op maat gesneden IT advies ter zake een aantal specifieke innovaties zodat haar advocaten  naadloos met cliënten konden samenwerken.  Door snel te schakelen hebben we in korte tijd een aantal mooie vernieuwingen kunnen implementeren!