GELEVERDE DIENSTEN:

Stek Advocaten

Stek is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam.

Stek helpt haar klanten hun juridische doelstellingen te bereiken op de gebieden ondernemingsrecht, financieel recht, geschillenbeslechting en gereguleerde markten. Haar advocaten zijn actief in alle sectoren van de economie. Stek biedt toegankelijke topkwaliteit: een persoonlijke vorm van maatwerk voor haar cliënten.

Samen met Marjolein en Mirjam van Stek besloten we; dit gaan we anders doen. We vroegen ons al een tijdje af hoe snel we zo’n intranet zouden kunnen bouwen. Let’s try it out. Het resultaat? Een fantastisch intranet in twee weken tijd.

Marjolein Paulus & Mirjam de Jong “Tjeu en Remco zijn enthousiast, ambitieus en spontaan. Wij durfden dit project daarom direct met hen aan te gaan en hebben de samenwerking en hun informele en flexibele manier van werken als heel prettig ervaren. Van begin tot eind luisterden ze goed naar onze wensen en ideeën, dachten echt mee en gaven bijvoorbeeld ook duidelijk aan als zij meenden dat iets op een andere manier beter zou werken. Dat we uiteindelijk in zo’n ontzettend korte tijd het intranet volledig hebben kunnen neerzetten is eigenlijk het ultieme bewijs hoe soepel dit project voor ons is gelopen en hoe tevreden we zijn. Veel dank Tjeu en Remco!“