GELEVERDE DIENSTEN:

Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een boutique advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam, dat in 2013 is opgericht door ervaren partners afkomstig van gerenommeerde internationale kantoren. Het kantoor staat ondernemers, investeerders en financiers bij door hen te adviseren en geschillen op te lossen. Rutgers & Posch kenmerkt zich door de combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet. Hiermee bieden ze cliënten hoge kwaliteit gecombineerd met de persoonlijke aanpak die past bij een boutique kantoor.

Het kantoor was klaar voor een grote ontwikkeling en wilde de IT volledig future-proof neerzetten. Samen met hun nieuwe ICT-leverancier gingen we eerst aan de slag met een intranet. Het intranet sluit volledig aan op de cultuur. De samenwerking was zo goed, dat nadat het intranet gelanceerd was, we vrij snel begonnen met het bouwen van een Management Dashboard in Power BI. De visuele weergave van data gaf het kantoor de mogelijkheid om accurater en sneller te sturen.

Tijmen Noordoven
"Rutgers & Posch ontmoette Remco en Tjeu een paar jaar geleden. Met hun aanstekelijke enthousiasme houden ze ons scherp. Ze denken pro-actief mee met de organisatie en zorgen voor een optimale IT-inrichting. We zijn blij met onze samenwerking. De contacten zijn laagdrempelig en IT Factor levert altijd snel en volgens afspraak."