GELEVERDE DIENSTEN:

RESOR Advocaten

RESOR is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in herstructurering, insolventie en ondernemingsrechtelijke geschillen met een complex of grensoverschrijdend karakter.

RESOR Advocaten heeft in 2020 IT Factor aangeraden om voor zichzelf te beginnen. Met het advies van de partners heeft IT Factor zich kunnen ontwikkelen in de consultants die ze vandaag zijn. De ontwikkelingen die wij ontdekken mogen we vaak uitproberen bij RESOR. Tot op de dag van vandaag zijn we het vaste klankbord omtrent digitale innovatie.

Nicolaes Tollenaar
“De mannen van IT factor zijn jong, leergierig en ondernemend en hebben zich met tomeloze energie gestort op het in kaart brengen van de ontwikkelingen in de snel veranderende wereld van legal tech. Tegelijkertijd staan zij met beide benen op de grond en zorgen ze ervoor dat eerst de basis op orde is. Door goed te luisteren hebben zij onze wens precies begrepen en deze met grote toewijding en betrokkenheid uitgevoerd. Wij hebben daar veel aan gehad. Het is een waar genot om met hen samen te werken en dat blijven wij graag doen.”

GET IN TOUCH

Strategie. "Strategy is not about reacting to the future, but about creating it"