GELEVERDE DIENSTEN:

La Gro Geelkerken Advocaten

LGGA is full service advocatenkantoor. Ambitieus en toegankelijk. Haar cliënten zijn overheden, ondernemingen en (financiële) instellingen. Met zo’n 60 advocaten bedienen zij hen met gespecialiseerde juridische kennis. De advocaten onderscheiden zich door een uitstekende service, pragmatische aanpak en persoonlijke benadering. Het kantoor investeert veel in opleidingen en zorgt ervoor dat de kennis optimaal voor haar cliënten wordt ingezet.

"IT Factor heeft voor ons een intranet gebouwd wat volledig naar onze voorkeuren kon worden ingericht én zeer goed beheerbaar is door de organisatie. De samenwerking met Tjeu en Remco was erg prettig en verliep soepel. Beiden zijn in staat om goed te adviseren, communiceren en hebben overduidelijk kennis van zaken. Daarbij kenden (of onderzochten) zij de uitdagingen van onze organisatie en namen dit mee in het project."

LGGA heeft ook een Management Dashboard door IT Factor laten bouwen. Zo heeft het dagelijkse bestuur nu elke dag de realtime data inzichtelijk waarop gestuurd kan worden.

GET IN TOUCH

Strategie. "Strategy is not about reacting to the future, but about creating it"