GELEVERDE DIENSTEN:

Act Fort Advocaten

Specialisten in vastgoedrecht en ondernemingsrecht

Act FORT is gespecialiseerd in Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht en de hiermee samenhangende rechtsgebieden. De advocaten adviseren en procederen voor grote (internationale) ondernemingen, middelgrote bedrijven, overheden en investeerders en hebben een stevige positie in de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche. Act FORT maakt deel uit van Act legal, één van de toonaangevende Europese advocatenkantoren, aanwezig in 11 landen.

Net als RESOR, had ook Fort vanaf het begin de vertrouwen in de kennis en kunde van IT Factor. Nog steeds hebben we wekelijks contact en fungeren we als klankbord voor het kantoor.

Carolien Bonsma
"Tjeu en Remco hebben voor ons een adviesrapport geschreven dat resulteerde in de start van ons intranet 'Fort For You'. IT Factor heeft deze omgeving gebouwd in samenwerking met een projectteam door 6 weken lang 1 á 2 dagen bij ons op kantoor te werken. De samenwerking verliep prettig en zeer efficiënt. We zijn erg blij met het eindresultaat! Het nieuwe digitale cultuurlandschap en informatiemanagement systeem zorgt ervoor dat zowel de huidige als nieuwe kantoorgenoten zich nog meer verbonden gaan voelen met het kantoor."

GET IN TOUCH

Strategie. "Strategy is not about reacting to the future, but about creating it"