Tjeu Cox

Co-Founder

Tjeu Cox

Vakgebieden:

Tjeu heeft een masterdiploma in organisatiewetenschappen en is gespecialiseerd in technologie, kunstmatige intelligentie en datagedreven besluitvorming binnen advocatenkantoren. Als erkend Microsoft 365-expert heeft hij zijn eigen IT-adviesbedrijf opgericht, gericht op digitale innovatie voor Nederlandse en Europese advocatenkantoren.

Sinds 2023 werkt Tjeu samen met IT Factor en Venturis Consulting Group aan gegevensanalyse en IT-landschapsaudits voor advocatenkantoren. Ze ondersteunen Europese advocatenkantoren bij het optimaliseren van managementrapportage, gegevensstructurering en datagedreven besluitvorming met behulp van Microsoft 365-oplossingen.

Zijn motivatie is het ontwikkelen van nieuwe normen voor ‘operational excellence’ in de juridische sector, waarbij hij processen en tools introduceert om aan de eisen van cliënten te voldoen met minder middelen, terwijl de tijd wordt verminderd en de kwaliteit van de output wordt verbeterd.

Tjeu werkt nauw samen met zijn klanten om ervoor te zorgen dat advocatenkantoren begrijpen hoe digitalisering en beschikbare technologieën hen toekomstbestendig maken.