Remco Visser

Co-Founder

Remco2-removebg-preview

Vakgebieden:

Remco is afgestudeerd als Master in Finance van de VU Amsterdam en heeft een interesse in opkomende technologieën op het gebied van finance, recht, Artificial Intelligence en data-analyse.

Remco heeft gewerkt aan talloze innovatie/transformatieprojecten voor vooraanstaande advocatenkantoren. “We richten ons op het vinden van de perfecte IT- en technische infrastructuur die past bij het kantoor. Voor sommige kantoren kan dit een upgrade betekenen van praktijk- en documentmanagementsystemen, terwijl andere kantoren klaar zijn voor meer geavanceerde software en tools, zoals Business Intelligence en Artificial Intelligence. Bij IT Factor laten we samen jouw kantoor bloeien en maken we deze toekomstbestendig in deze snel veranderende markt.”

Momenteel treedt Remco vaak op als het klankbord voor de Nederlandse advocatuur wanneer het gaat om de toepassing van Artificial Intelligence en de potentiële impact hiervan. Daarnaast heeft hij het Oxford Artificial Intelligence 11-2023 programma afgerond begin 2024 waarin er wetenschappelijk onderzocht werd hoe AI applicaties veilig ingezet kunnen worden in organisaties. Daarbij stonden de techniek, ethiek, risico’s en implementatieprocessen centraal.