Martijn van Veldhuizen

Data science stagiair

Vakgebieden:

Als de nieuwste aanwinst van IT Factor, focust Martijn zich op business intelligence (BI) en kunstmatige intelligentie (AI). Gedurende zijn bacheloropleiding in International Food Business en zijn lopende master in Data Science, heeft hij een solide basis gelegd in analytische methoden en technologische innovaties. Deze kennis heeft hij verder uitgediept door zijn werk als student-assistent, waar hij mede-studenten begeleidde in de vakken Business Information Analytics en Big Data, en door zijn rol als voorzitter van het programma comité van Data Science for Food and Health aan de Universiteit van Wageningen.  

Bij IT Factor, als stagiair met een focus op AI en BI, zet hij zich in om de nieuwste technologische oplossingen en inzichten te integreren in onze dienstverlening aan advocatenkantoren en juridische afdelingen. Dit omvat het ontwikkelen van op maat gemaakte dashboards die inzicht geven in de bedrijfsvoering van kantoren. Een ander belangrijk aspect van zijn rol is het verkennen en integreren van Microsoft Copilot binnen de bestaande Microsoft-infrastructuur en om verder te onderzoeken hoe we custom Copilots kunnen creëren en gebruiken om de productiviteit en efficiëntie van onze klanten te verhogen. 

“Ik kijk ernaar uit om mijn passie in AI en BI te gebruiken om IT Factor en onze klanten te ondersteunen in hun digitale transformatie-processen. Samen met mijn collega’s ben ik vastberaden om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook nieuwe mogelijkheden creëren voor de advocatuur.”