Martijn Lesterhuis

Partner

1G8A8716-removebg-preview

Vakgebieden:

Martijn is een partner bij Venturis en een expert in het stimuleren van verandering en groei binnen advocatenkantoren. Met een gecombineerde achtergrond als advocaat, strategieadviseur en lid van het bestuur van een advocatenkantoor, helpt Martijn kantoren bij het ontwikkelen van coherente en op bewijs gebaseerde strategieën gericht op transformatie en winstgevende groei. Door zijn uitgebreide ervaring met dynamiek in bestuurskamers en het beheer van partnerschappen, heeft hij een uitstekend begrip van hoe effectieve en impactvolle strategie-implementatie binnen advocatenkantoren kan worden beheerd.

De brede ervaring van Martijn omvat projecten op het gebied van transformatie (organisatorische en operationele verandering), winstgevende groei (commerciële, klant- en prijsstrategieën), financiën, fusieprocessen en post-fusie-integratie. Naast zijn langdurige carrière in de juridische sector kan hij bogen op aanzienlijke ervaring in andere branches. Martijn heeft op zowel nationaal als internationaal niveau samengewerkt met toonaangevende organisaties op het gebied van strategie en bedrijfstransformatie, waaronder in financiële dienstverlening, gezondheidszorg, consumentengoederen en luchtvaart.

Martijn en Gerard zijn onderdeel sinds januari 2023 onderdeel van IT Factor. Martijn heeft een scherp inzicht in de veranderingen die zowel grote als kleine advocatenkantoren ondergaan.