Gerard Tanja

Partner

Gerard Tanja

Vakgebieden:

Gerard brengt meer dan 30 jaar ervaring in de juridische en professionele dienstverleningssector naar zijn klanten. Hij heeft verschillende functies bekleed, voornamelijk advies verlenend aan (internationale) juridische organisaties (advocatenkantoren, octrooi- en merkenbureaus en interne juridische afdelingen) en alternatieve juridische dienstverleners, overheden en multinationale ondernemingen op het gebied van strategie en marktpositionering, organisatieontwerp en de formulering van human resources strategieën. In de juridische sector heeft hij strategische reviews uitgevoerd, fusies begeleid, markttoetredingen geïmplementeerd en complexe veranderprocessen geleid.

Voordat hij zijn eigen adviesbureau oprichtte in 2005, werkte Gerard bij Clifford Chance LLP, waar hij wereldwijde verantwoordelijkheid had voor verschillende postfusie-integratieprocessen, evenals human resource prestaties, partnerontwikkeling en educatieve programma’s voor klantenbeheer. 

Gerard Tanja en Martijn Lesterhuis zijn sinds januari 2023 onderdeel van IT Factor. Door onze krachten te bundelen kunnen we advocatenkantoren en juridische afdelingen nog beter voorzien van strategisch advies. Naast zijn ruime kennis aan strategisch advies, heeft Gerard ook een breed internationaal netwerk.