Daan van den Donk

Co-Owner

Vakgebieden:

Daan is afgestudeerd als Master in Econometrie en Management. Een van zijn meest bijzondere bijdrage omvatte deelname aan een project ter bestrijding van het Corona-virus in samenwerking met de Nederlandse overheid, waarbij complexe wiskundige modellen werden toegepast.

Daan combineert ondernemerschap met analytische vaardigheden en heeft een achtergrond in de econometrie (MSc.). Door zijn ervaring in het bedrijfsleven bij o.a. Deloitte, ABN Amro en de Rabobank kan Daan verder kijken dan enkel de techniek. Sinds 2021 is Daan betrokken bij IT Factor om samen advocatenkantoren meer inzicht te geven in hun kantoor.

In samenwerking met Remco en Tjeu heeft Daan bijgedragen aan de ontwikkeling van dashboards voor het management en dashboards met cliëntinzichten. Deze dashboards worden momenteel door zowel nationale als internationale advocatenkantoren gebruikt om op data gebaseerde besluitvorming te bevorderen in hun praktijkvoering. Daan neemt het voortouw in de ontwikkeling van het toepassen van Data Science binnen de advocatuur. Met de exponentiële groei van beschikbare data, de afnemende kosten voor dataverwerking en de toegankelijkheid van API’s, zijn data-oplossingen nu toegankelijk voor elk advocatenkantoor.