SERVICE

Artificial Intelligence. De persoon met de juiste combinatie aan AI-tools is de ware intelligentie achter het voltooien van een taak

Professioneel AI-advies: Gecertificeerd door het Oxford Artificial Intelligence Programme 2023-11, leidt IT Factor uw advocatenkantoor naar technologische innovatie en succesvolle implementatie.

service

GenAI. AI moet een middel zijn en niet het doel. Door het volgen van de onderstaande stappen kan een advocatenkantoor een weloverwogen beslissing maken over de mogelijke inzet van AI-tools.

1. Informeren

2. Adviseren

  • Inventarisatie
  • Needs analysis
  • Alignment met strategie en IT-infrastructuur
  • Financiële business case
  • Beleid en ethiek
  • Advies en conclusie

3. IMPLEMENTEREN

PODCAST

Perspectief. Remco en Martijn hebben de ontwikkelingen rondom AI nauwlettend in de gaten gehouden. Afgelopen jaar hebben deze ontwikkelingen de juridische wereld op scherp gezet. In de podcast van de Bedrijfsjurist delen ze hun visie over AI, legal tech, data gedreven sturen en procesoptimalisatie.

INSIGHTS

Informatie. Lees hieronder onze blogs over AI & Copilot.

Microsoft 365 Copilot voor de advocatuur

IT Factor configureert uw Microsoft 365 Copilot en begeleidt uw Pilot groep door de adoptie heen. Waar moet je vooral aan denken?

Pilot groep

Wij raden aan om een Pilot groep te vormen waarmee men als eerst Copilot gaat testen. Onder begeleiding van IT Factor kunnen wij deze groep opleiden tot Copilot experts en ondertussen kunnen we de best practices voor de organisatie in kaart brengen.

Beveiliging Microsoft tenant

Copilot draait volledig in uw Microsoft omgeving. Daarom is het cruciaal dat de Microsoft tenant juist is ingesteld en up-to-date beveiliging heeft.

Toegang beheer

Is er een toegangsbeleid tot bepaalde mappen en zijn er eventuele sensitivity labels op losse documenten aanwezig?

Licenties

De Pilot groep dient te worden voorzien van Copilot for Microsoft 365 licenties.

Installatie in de Microsoft apps

Copilot moet terug te zien zijn in alle Microsoft apps zoals Word, Outlook, PowerPoint en Teams. Vervolgens kunnen we aan de slag met de Pilot groep om Copilot te implementeren.

Prompts voorbeelden

IT Factor biedt een scala aan prompts zodat iedere medewerker het beste uit Copilot haalt.

GET IN TOUCH

Virtuele assistentie. Generatieve AI moet worden beschouwd als een copiloot, niet als een autopiloot.