Een nieuw Management Dashboard bij een nieuwe naam: La Gro

Lees in deze blog hoe IT Factor's Management Dashboard La Gro ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten en lange-termijnstrategieën. En daarnaast kan bijhouden of de nieuwe naam zijn vruchten afwerpt 😉

Het bestuur van La Gro:
“In het bestuur van LaGro hadden we op zich genoeg harde data over ons kantoor. De data waren echter verspreid over verschillende systemen en met name in te veel tabellen. Het koste ons te veel tijd om hier overzicht in te creëren, dan wel op een effectieve manier deze data te delen of te tonen. Om als kantoor verder te professionaliseren besloten we een dashboard te laten bouwen om meer focus op de cijfers te krijgen en bij te kunnen sturen. We kozen voor IT Factor. Niet alleen omdat ze al aan boord waren, ze hadden ons intranet ontwikkeld, maar ook omdat ze overtuigend goed zijn op technologische innovatie.

Nu beschikken we als bestuur over een PowerBI dashboard met alle financiële en andere relevante stuurinformatie. Dit dashboard combineert data uit kantoorapplicaties in heldere visuals waarbij de onderliggende data met een druk op de knop beschikbaar zijn. Daarnaast biedt het dashboard ook analyses op het niveau van de fee earner, de teams en de cliënten (bijvoorbeeld welke teams betrokken zijn bij een bepaalde client). Het realtime beschikbaar hebben van alle stuurinformatie (ook mobiel) en de analyses van het dashboard zijn een belangrijke ondersteuning bij de dagelijkse gesprekken en beslissingen van het bestuur en verbeteren ook de financiële performance van kantoor. In de volgende fasen gaan we andere data aan het dashboard toevoegen, zoals kosten, sectorinformatie etc. Daarmee krijgen we steeds meer business intelligence beschikbaar waarmee we onze strategische doelstellingen beter kunnen bereiken. 

De samenwerking met IT Factor was meer dan uitstekend. Het zijn echte enthousiaste data crunchers, denken altijd 2 stappen vooruit en zijn gewoon echte legal tech vakmannen. Ik kan ze aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar data-analyse oplossingen!”

Laurens Meijer | Managing Director | La Gro