Intranet SWDV For You - IT Factor

Digitale transformatie bij SWDV Advocaten

SWDV Advocaten is nu ook trotse eigenaar van een intranet. Het digitale kantoor komt maar al te goed van pas nu de kantoorgenoten elkaar weer minder zien door het thuiswerken. Daarbij is de e-mail traffic een flink stuk afgenomen, maar zijn ze wel volledig op de hoogte van alle nieuwtjes en berichten. Alle kantoorgenoten reageerden onwijs positief en maken er al volop gebruik van. 

Het was erg fijn werken op het kantoor in Hoofddorp. De meetings met kantoordirecteur Myra verliepen vlot en soepel. Dit kantoor is volgens ons flinke stappen aan het maken. Je voelt gewoon een gezonde ontwikkeling! 

Hieronder vertelt Myra haar verhaal:

”Deze heren weten wat ze doen! Het is fijn praten met Tjeu en Remco die snappen hoe het werkt op een advocatenkantoor en tegelijkertijd weten dat geen kantoor hetzelfde is. Ze leveren maatwerk met een energie die aanstekelijk is. Het was nog makkelijker schakelen omdat zij op onze hoofdvestiging werkten aan ons intranet. Met hun enthousiasme creëerden zij bijna als vanzelf draagvlak voor dit medium. Het intranet is nu enkele weken online en wordt intensief gebruikt. Dankzij de inzet, kennis en kunde van IT Factor!”

Many thanks en tot snel! 🙏