IT Factor aan de slag voor Stek Advocaten 🎉

Vanaf vandaag mogen we met gepaste trots vertellen dat we voor het advocatenkantoor Stek een gaaf project succesvol hebben afgerond.  

We waren twee weken lang bij Stek op kantoor, werkend aan een ‘geheim IT-project’.
De spanning liep hoog op bij de kantoorgenoten, maar sinds maandag 25 oktober zijn we eindelijk live. Samen met Marjolein Paulus en Mirjam de Jong hebben we in een rap tempo een intranet gebouwd dat toegankelijk is voor alle kantoorgenoten. Normaal gesproken duurt het bouwen van een intranet met livegang pakweg 2 à 3 maanden. Je bent namelijk afhankelijk van elkaars tijd voor het bouwen, evalueren en vullen van het intranet.

Samen met Marjolein en Mirjam van Stek besloten we; dit gaan we anders doen. We vroegen ons al een tijdje af hoe snel we zo’n intranet zouden kunnen bouwen. Let’s try it out. Marjolein en Mirjam gaven aan dat ze het intranet op prioriteit nummer 1 zouden zetten voor een periode van maximaal een maand. Op deze manier konden wij ons volledig richten op het bouwen en stonden zij direct klaar met de juiste feedback en vulden ze zelf aan waar nodig. Het resultaat? Een fantastisch intranet in twee weken tijd. Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat en Mirjam en Marjolein gelukkig ook.

Hieronder vertellen Marjolein en Mirjam hun verhaal:

Tjeu en Remco zijn enthousiast, ambitieus en spontaan. Wij durfden dit project daarom direct met hen aan te gaan en hebben de samenwerking en hun informele en flexibele manier van werken als heel prettig ervaren. Van begin tot eind luisterden ze goed naar onze wensen en ideeën, dachten echt mee en gaven bijvoorbeeld ook duidelijk aan als zij meenden dat iets op een andere manier beter zou werken. Dat we uiteindelijk in zo’n ontzettend korte tijd het intranet volledig hebben kunnen neerzetten is eigenlijk het ultieme bewijs hoe soepel dit project voor ons is gelopen en hoe tevreden we zijn. Veel dank Tjeu en Remco!

Bedankt voor de fijne samenwerking!