Tjeu Cox

Co-Founder

Tjeu, het creatieve brein achter IT Factor. Met een achtergrond in Organizational Sciences (MSc) past hij dagelijks zijn kennis toe in de advocatuur.

In het begin was het veel uitproberen. Nu biedt IT Factor diensten aan waarmee ze elk segment advocatenkantoor naar een hoger niveau  kan tillen.

Tjeu is in de zomer wekelijks te vinden op zijn plank in Zandvoort of rent hij  als een speer om de Bosbaan in Amsterdam. Tjeu is op-en-top legal tech-fanaat en kan de soms ingewikkelde informatie overbrengen haarfijn uitleggen.

Remco Visser IT Factor

Remco Visser

CO-FOUNDER

Remco, die heeft serieus voor elke vraag wel een antwoord klaarliggen. Een echte consultant die zijn kennis maar al te graag deelt.

Hij is aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met een Master Finance. Een optimist eerste klas die geen uitdaging uit de weg gaat. 

Remco kent als geen ander de ‘business intelligence’ van een advocatenkantoor. Hij weet precies welke data je inzichtelijk moet maken en hoe je daarop het beste kan sturen. 

Hobby’s? Boeken lezen over astronomie en natuurkunde. Daarnaast is hij fanatiek voetballer en bokser.

Daan van den Donk

Data Scientist

Daan combineert ondernemerschap met analytische vaardigheden en heeft een achtergrond in de econometrie (MSc.). Door zijn ervaring in het bedrijfsleven bij o.a. Deloitte, ABN Amro en de Rabobank kan Daan verder kijken dan enkel de techniek.

Sinds 2021 is Daan betrokken bij IT Factor om samen advocatenkantoren meer inzicht te geven in hun kantoor.

Daan is te vinden op zijn racefiets of op de squashbaan. Competitief als hij is, probeert hij zo nu en dan ook nog old timer rally’s te winnen als navigator.

Mannus Schomaker

Data scientist

Begin 2020 is Mannus samen met Tjeu en Remco IT Factor begonnen tijdens zijn Master Computational Sciences. In de maanden die volgden kreeg Mannus een aanbod om een PhD te doen in soft robotics. Dat aanbod kon hij natuurlijk niet weerstaan…

En dan denk je dat dat genoeg is voor Mannus toch? Wrong… Naast zijn PhD past Mannus zijn computer skills graag toe bij IT Factor om de meest geavanceerde data analyses van de legal wereld te maken 😉

Martijn Lesterhuis - IT Factor

Martijn Lesterhuis

Advisor

Martijn is partner bij Venturis Consulting Group. Begin 2023 zijn IT Factor en Venturis Consulting Group een partnership aangegaan en daarnaast delen de twee bedrijven een kantoor in de A’dam Toren.

Martijn heeft een veelzijdige achtergrond als advocaat, strategieconsultant bij BCG, Managing Director van Van Doorne en enkele management functies in het bedrijfsleven.

Met zijn uitgebreide kennis van de advocatuur, adviseert hij IT Factor niet alleen op het gebied van strategie, maar ook op het gebied van data analyse en consulting.

Gerard Tanja - IT Factor

Gerard Tanja

Advisor

Gerard is de oprichter van Venturis Consulting Group en heeft een LLM, PhD én MBA behaald.

Gerard werkte bij Clifford Chance LLP, o.a. in verschillende managementrollen. Hij was algemeen directeur bij het prestigieuze TMC ASSER Instituut voor Internationaal Recht en was juridisch adviseur bij het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Met 30 jaar ervaring in de advocatuur, kan IT Factor zich geen betere adviseur voorstellen. Gerard adviseert IT Factor op het gebied van strategie, business development en bij grote projecten.

Onze missie

Advocatenkantoren zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun efficiëntie te verbeteren en betere resultaten te leveren voor hun cliënten. Eén manier waarop zij dit bereiken is door technologie, met name IT- en Microsoft-oplossingen, in hun activiteiten op te nemen. Consultants met expertise op dit gebied spelen een essentiële rol in het helpen van advocatenkantoren om te innoveren en concurrerend te blijven in de snelle bedrijfsomgeving van vandaag.

IT Factor is up-to-date met het laatste nieuws over artificial intelligence, data-driven decision making, legal tech en de ontwikkelingen bij Microsoft. De consultants van IT Factor spelen een essentiële rol bij het helpen van advocatenkantoren om te innoveren en concurrerend te blijven. Met hun enthousiasme en kennis van de nieuwste technologie helpen zij kantoren hun efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en betere resultaten voor hun cliënten te behalen.